Velkommen til Hjemlige Jul

Velkommen til Hjemlige Jul


Jeg har i de seneste år overvejet af flyttet min blog fra blogger, og har taget beslutningen om, at nu var tiden kommet.Jeg håber at dette kan være den nye start, som sætter gang i det hele igen. Min lyst har dalet de seneste år, fordi bloggen ikke helt var, som jeg ønskede, så nu skulle der ske noget.

Indholdet vil stadig være mere eller mindre det samme, men jeg vil forsøge at arbejde ud fra at kvaliteten af indlæggene er vigtigere end kvantiteten. Jeg vil stadig lave julemarkedskalender hver år, så folk nemt kan finde frem til et julemarked nær dem, og indlæggene vil komme omkring mange af de samme emner.

Julemarkeder

Juleopskrifter

Kreativ Jul

Julebøger

Julesange og salmer

Julefilm og tv

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til Hjemlige Jul