Rødkålssalat med æble, appelsin, granatæble og nødder

Biblioteksture i december

Da jeg var barn, var ture på biblioteket noget helt specielt. Bøger har altid været en uudtømmelig verden af eventyr, og på biblioteket kunne man vælge og vrage mellem alle disse mange eventyr. Det er en helt speciel følelse at udforske et bibliotek, og finde frem til lige netop de historier, man ønsker at læse denne gang.

Biblioteksture er en rigtig fin aktivitet i julen. Især med børn. Børnene kan låne bøger med hjem til juleferien, og man kan også låne en af de mange julebøger. Der findes alt hvad hjertet begærer.  Juleeventyr for børn, julebøger med 24 kapitler, bøger om julemad, DIY til jul, etc. Derudover har mange biblioteker også specielle julearrangementer, som ofte også er gratis.

Jeg vil gerne slå et slag for at bruge bibliotekerne noget mere. Mens jeg har studeret, har jeg primært bestilt studiemateriale online, som jeg så har hentet biblioteket, men har først nu genopdaget glæden ved en “rigtig” bibliotekstur. Du kan ikke bruge uanede mængder af tid på biblioteket, men det kan være en fin aktivitet de dage, hvor man blot har nogle enkelte timer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødkålssalat med æble, appelsin, granatæble og nødder