Planlægning af julen 2019

Farvel til november

Så blev det endelig den sidste dag i november, og vi er ved at være klar til decemberhygge. Jeg har de seneste dage være med til at pynte op i SFO og skole i bedste Getrud Sand stil. Herhjemme kører vi det lidt mere simpelt, men i år har vi dog nogen flere ting af pynte op med end sidste år.
De sidste mange år har jeg talt om at jeg skulle have et juletræ, og i år fik jeg endelig taget mig sammen til at købe noget juletræspynt (Jeg har ikke kunnet bestemme mig for et farvetema, og ville ikke købe noget før jeg var sikker), og Idag var jeg så nede og hente et juletræ. Juletræet står nu klar på altanen til at blive pyntet imorgen, så det kan stå og pynte i stuen hele december.

Min søster har også været i gang med at lave juledekorationer Idag. Så nu har vi både kalenderlys og adventskrans klar til imorgen, hvor der bliver pyntet op til jul. Ventetiden til december er sandelig ved at være forbi.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planlægning af julen 2019