Farvel til november

Julemærker 2019

Julemærket er en dansk tradition, som har over 100 år på bagen. Faktisk har min uafbrudt solgt julemærker til fordel for udsatte børn siden 1904. I år er det Per O. Jørgensen, som har lavet årets julemærker. Arket hedder “Jul på julemærkehjemmet”, som illustrerer julemærkehjemmet i Hobro, som har 80 års jubilæum. Per O. var også kunstneren bag julemærket i 2016, men han er nok mest kendt for hans omslag til førsteudgaverne af Harry Potter, som blev valgt af fans som verdens bedste omslag. 

Køb af julemærker er med til at støtte julemærkehjemmene, og jeg vil derfor slå et slag for at gribe kuglepennen og få skrevet nogle julekort, så du har noget at bruge julemærker til. Vi ved jo allesammen godt, hvor meget man faktisk sætter pris på et brev i postkassen, som ikke er en regning 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel til november