Septembers himmel er så blå

Guide til julehjælp 2020

Julen er børnenes fest, men det er desværre ikke muligt for alle at give deres børn den jul, som de ønsker at give dem, og som de fortjener. Derfor er det virkelig vigtigt at det er muligt for trængende familier at søge julehjælp, så deres børn kan få en rigtig god jul. Jeg vil derfor opfordre til at give støtte til julehjælp, hvis man synes man har lidt at give ud af. Hvis du til gengæld er en af de mange danskere, som har behov for en hjælpende hånd i juletiden, så er der her en liste med steder, hvor man kan søge julehjælp.

Man kan inde på folkekirkens hjemmeside finde en side, hvor man kan se forskellige muligheder for at søge eller støtte  julehjælp. Den kan ses her. 

NB. Kirkens korshær uddeler ikke julehjælp centralt, men nogle af lokalafdelingerne gør. Man skal henvende sig til lokalafdelingen for at finde informationer om dette.

Jeg har tidligere modtaget nogle henvendelser fra folk som troede, at man kunne søge julehjælp igennem denne side. Det kan man desværre ikke, da dette blot er en guide til steder, hvor man kan søge julehjælp.

Tilføj gerne andre links i en kommentar, hvis du kender til andre steder, hvor man har mulighed for at få julehjælp.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Septembers himmel er så blå