Guide til julehjælp 2020

Julemarkedskalenderen 2020

Jeg er netop gået i gang med at opdatere Julemarkedskalenderen med årets julemarkeder, julestuer, etc. Se kalenderen her. Der er julemarkeder fra hele Danmark, så der vil være mulighed for alle at finde et julemarked nær dem.

Det er jo nok noget nær umuligt for mig, at finde frem til alle julemarkeder selv, og det er uden tvivl også muligt, at der sniger sig en fejl eller to ind i min kalender over julemarkeder. Derfor modtager jeg altid gerne forslag til julemarkeder, og besked om eventuelle fejl i eller rettelser til kalender. Hvis du kender til et julemarked som endnu ikke er med i kalenderen, så skriv enten en kommentar på bloggen eller mail til hjemligejul@gmail.com med følgende informationer:
Titel på julemarkedet
Dato og klokkeslæt
Adresse
Evt. Entré, beskrivelse, etc.

2 kommentarer

 • morerudepaanoget.bloggersdelight.dk

  Næ, hvor spændende – det vil jeg følge!
  Laver du også kalender for udenlandske julemarkeder? Jeg ved, at Jim Lyngvild laver julemarked på sin Ravnsborg, men jeg har faktisk ikke kunne finde noget opdateret information om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har mest haft fokus på danske julemarkeder, men tænker at der med tiden kommer nogen større udenlandske med.

   Jeg tror en del venter lidt med at melde noget ud i år pga. COVID-19, men jeg håber virkelig at det bliver muligt med julemarkeder i år.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til julehjælp 2020