Julemarkedskalenderen 2020

Planlægning af julen 2020

I al den tid at bloggen har eksisteret har jeg hvert år lavet et indlæg, hvor jeg beskriver mine planer for den kommende jul, og i år er selvfølgelig ingen undtagelse.

 

Pynte op til jul

Jeg har i mange år drømt om at få en lille juletræ i stuen, som kunne stå hele december, og sidste år lykkedes der mig endelig. Det som havde holdt mig tilbage var at jeg ikke kunne beslutte mig for hvilke farver juletræspynten skulle have, men jeg endte selvfølgelig med pynt, som mere eller mindre matcher de farver, som jeg har stående resten af året. Det er derfor også min intention at jeg skal have mig et lille juletræ igen i år. Min samling af julepynt begynder efterhånden at ligne noget. Jeg har købt lidt pynt og desuden har jeg fået noget, som min mor ikke længere ville have, så jeg er helt klar til at pynte op. Derudover skal vi selvfølgelig både have adventskrans og kalenderlys.

 

Gå på julemarkeder

Jeg synes julemarkeder er noget af det mest hyggelig og jeg har hvert år et ønske om at besøge flere op til jul, men det bliver desværre sjældent helt så mange, som jeg kunne ønske mig. Det er det med en travl hverdag med arbejde og sådan noget, som tit kommer lidt i vejen. Jeg har dog et håb om at det bliver til et par stykker i år.

 

Synge nogle dejlige Julekoncerter med mit kor

Mit kor har desværre måttet aflyse en del koncerter i år, men vi håber meget at komme til at synge nogle efterårs- og Julekoncerter. Det er intet som en julekoncert til at få en i julestemning. Jeg elsker især alle de dejlige danske julesange, som man bare kan synge hvert eneste år uden at blive træt af dem. Sådan har jeg det i hvert fald.

 

Lave julemad, konfekt og julebag

Min interesse for madlavning er ikke så stor, men når det kommer til jul, så er interessen pludselig større. Min søster og jeg har allerede nogle planer om julebagning, og dette er et af punkterne, som jeg altid får tid til i større eller mindre grad.

 

Huske at være i nuet og glemme juletravlheden

Jeg elsker julen, og går og glæder mig til den allerede midt i oktober, men nogen gange er det som om min juleglæde peaker i starten af december. Jeg får sommetider lidt for travlt og glemmer at nyde at være i nuet. Så mit mål er at give mig selv tid til at gøre de ting, som jeg gerne vil.

 

Være lidt mere aktiv på bloggen

Sidste år lykkedes det mig ikke at få skrevet særligt mange blogindlæg, da vi nåede december. I år er det mit mål at jeg skal få skrevet lidt flere indlæg på bloggen og dele lidt flere billeder på Instagram. Jeg lover ikke noget, men det er helt klart det jeg stiler efter.

 

Hvilke planer har i for den kommende jul?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julemarkedskalenderen 2020