Hvad er det, der gør jul til noget særligt?

100 dage til Juleaften

Idag på denne varme septemberdag, er der lige nøjagtig 100 dage til juleaften, og selvom vejret leder tankerne hen på varme sommerdage, så drømme jeg om kolde og vinterlige decemberdage. Jeg glæder mig til kolde, grå dag, som byder op til indendørs hygge med spil, bøger og lys, mens regnen siler ned ad ruderne. Eller endnu bedre, mens sneen daler stille ned. Jeg længes efter varme sweatre, uldsokker,  halstørklæder og de varme efterårsfarver på træer og buske. Så selvom vejret endnu ikke helt er efterårsagtigt endnu, så vil bloggen så småt starte op igen her 100 dage før juleaften.

2 kommentarer

  • morerudepaanoget.bloggersdelight.dk

    100 dage! Gisp, jeg bliver helt stresset 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er det, der gør jul til noget særligt?