Efterårsjævndøgn

3 måneder til juleaften

Nedtællingen fortsætter og idag er der præcis tre måneder til juleaften. Det er også dagen, hvor jeg hørte årets første julesang. Det var egentlig et uheld, men jeg endte med at høre sangen til ende. Sangen jeg hørte var “Dejlig er jorden”, som jeg synes er en af de smukkeste julesange der findes. Når jeg hører denne sang, kan jeg ikke undgå at komme i julestemning. Om kort tid begynder mit kor at øve sig på sangene til årets julekoncerter. Forhåbentlig bliver det muligt at gennemføre dem i en eller anden form. Der er nemlig intet som giver julestemning, som julekoncerter. I hvert fald glæder jeg mig til julen og jeg er sikker på at den bliver helt fantastisk uanset hvad.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsjævndøgn