3 måneder til juleaften

Julekalenderguide 2020

Som barn er en vigtig del af julen, at følge med i den årlige tv julekalender. Hver dag sad man klar til at følge med i den næste lige bid af det vidunderlige juleeventyr som udfoldede sig på skærmen hver aften. Det lykkedes mig desværre sjældent, at følge med i en tv julekalender, nu hvor jeg er blevet voksen, men jeg synes stadig at det er en essentiel del af julen. Derfor har jeg også lavet denne guide over årets tv julekalendere.

 

DR1
Julefeber (kl. 19.30)
Kilde: DR

I år er det DR’s tur til at sende en ny julekalender, og årets julekalender hedder “Julefeber”. Julekalenderen handler om den 13 årige dreng, Bjørn, som bor sammen med sin far og lillesøster. Bjørn mistede sin mor nogle år forinden, og siden da har faderen haft svært ved at få økonomien til at hænge sammen. De bliver derfor smidt ud af deres lejlighed d. 1. December og flytter i stedet ind på loftet på faderens arbejdsplads, som er der kongelige teater. Pludselig begynder der er at ske mystiske ting med Bjørn, som f.eks. begynder at danse helt ukontrollabelt, når han hører julemusik.

~

DR Ramasjang
Nissebanden
Sebastians Jul
Ramajetternes Jul
~
DR Ultra
Klassens Jul
~
TV2
Alletiders Jul (kl. 16.00)
Juleønsket (Kl. 20.00)
Grethes Jul (kl. 20.30)
~
TV2 ZULU
Natholdets julekalender 3
~
TV2 Play
Alletiders Jul
Grethes Jul
Juleønsket
Jul i Valhal
Natholdets Julekalender 1
Natholdets Julekalender 2
Natholdets Julekalender 3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 måneder til juleaften