Juletræet med sin pynt

Julemærket 2020

 

I dag blev året julemærke afsløret af H.K.H. Kronprinsesse Mary på Julemærkehjemmet Liljeborg. Årets Julemærke bærer titlen “Jul i Fællesskab”, som både er inspireret af genforeningen af Danmark, som i år er 100 år siden, men også et symbol på det fællesskab, som børnene møder når de kommer på julemærkehjemmene. Temaet giver også god mening ovenpå et år, som har været præget af en stor fokus på  fællesskabsfølelsen, hvor vi ikke bare har kunnet have et fysiske fællesskab, men har måttet være sammen hver for sig. Julemærket 2020 er designet af kunstneren Tomas Björnsson. Det bagvedliggende motiv er et Danmarkskort, som er fyldt med nisser der mødes og fejrer genforeningen og fællesskabet.

Julemærkehjemmene gør er kæmpe arbejde for børn der har det svært. Mange af de børn som kommer på julehjem er ensomme og skal have opbygget deres selvværd. På Julemærkehjemmene bliver de en del af et kærligt og omsorgsfuldt fællesskab, som kan være grundlaget for deres trivsel. Jeg  synes det er enormt vigtigt stykke arbejde, som julemærkehjemmene udfører, og kan derfor kun opfordre til at støtte dem. Samtidig er køb af julemærkerne jo en kærkommen lejlighed til at få skrevet nogle julekort. Hvem vil ikke elske at modtage et julekort i december med en lille hilsen og et ønske om en glædelig jul.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juletræet med sin pynt