Julemærket 2020

Julemarkedskalenderen 2021

Sidste år begyndte jeg som jeg har gjort de sidste 10 år at opdatere min julemarkedskalender, men allerede kort tid inde i efteråret måtte jeg sande, at det ville blive småt med julemarkeder i 2020. Jeg mistede derfor lidt motivationen og opgav Julemarkedskalenderen fuldstændig (jeg julede dog videre på Instagram). I år er mit julehåb at vi kan komme til at afholde alle de skønne julemarkeder igen, og derfor er jeg nu startet op med at opdatere årets julemarkedskalender. Julemarkedskalenderen kan ses her og der er julemarkeder fra hele Danmark.
Det er jo nok noget nær umuligt for mig, at finde frem til alle julemarkeder selv, og det er uden tvivl også muligt, at der sniger sig en fejl eller to ind i min kalender over julemarkeder. Derfor modtager jeg altid gerne forslag til julemarkeder, og besked om eventuelle fejl i eller rettelser til kalender. Hvis du kender til et julemarked som endnu ikke er med i kalenderen, så skriv enten en kommentar på bloggen eller mail til hjemligejul@gmail.com med følgende informationer:
Titel på julemarkedet
Dato og klokkeslæt
Adresse
Evt. Entré, beskrivelse, etc.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julemærket 2020