Julemarkedskalenderen 2021

Planlægning af julen 2021

Når jeg begynder at føle julestemningen spire i mit sind her i slutningen af august, så ved jeg at det er tid til at dele et indlæg med mine planer for den kommende jul. Jeg elsker at lægge juleplaner, og selvom jeg godt ved, at det nogle gange bliver ved planer, så er det alligevel en fast del af mine traditioner. For mig er det også fuldkommen ligegyldigt om de bliver til noget, da det bliver en vidunderlig jul uanset hvad. Selv sidste års Covid-19 jul blev rigtig hyggelig, selvom der var nogle skuffelser undervejs. Men i år håber jeg på en jul, hvor alt kan lade sig gøre igen.

 


Pynte op til jul

Jeg elsker når min lejlighed stråler af jul med julepynt overalt. Julepynt gør mig glad og så snart pynten er oppe indfinder julestemningen sig. Min julepyntssamling er efterhånden blevet lidt større, så nu begynder det faktisk at se helt julet ud, når vi har pyntet op. Dog er den største gamechanger juletræet. De seneste to år, har jeg købt et juletræ i starten af december, og det er virkelig prikken over i’et. Jeg kan næsten ikke vente til det igen bliver tid til at finde kasserne med julepynt frem igen.

 

Synge nogle skønne julekoncerter

Sidste år satte Covid-19 en stopper for julekoncerter. Heldigvis nåede jeg lige at synge en enkelt julekoncert, så det reddede lidt julestemningen for mit vedkommende. Jeg håber dog, at vi år kommer til at synge alle de julekoncerter vi har planlagt, så det igen kan blive rigtig jul.

 

Gå på julemarkeder

Julekoncerterne var ikke det eneste som led under Covid-19, men også julemarkeder og andre julearrangementer. Jeg havde meget håbet, at jeg skulle på en masse julemarkeder sidste år, men det blev desværre ikke til noget. Jeg måtte nøjes med juleafdelingerne i Billigblomst og Plantorama. Men i år kunne det være skønt, hvis jeg kunne komme til et par stykker. Jeg kunne meget godt tænke mig at komme et smut på Gammel Estrup, i Den Gamle By og Friheden. Men nu må vi se hvad det bliver til.

 

Lave julemad, konfekt og julebag

Jeg indrømmer gerne at køkkenet ikke er der jeg bruger mest tid, men jeg kan dog ret godt lide at lave konfekt og julebag. Hvert år bliver det bare bedre og bedre, og man finder efterhånden ud af hvilken konfekt og julesmåkager, som man bedst kan lide. I år skal der være ligeså meget lækkert julemad, konfekt og julebag som altid.

 

Huske at lade julefreden sænke sig

Jeg synes egentlig at jeg er ok til at nyde juletiden, men sommetider kan jeg godt blive grebet af juletravlheden, og glemme at mærke hvad jeg egentlig har lyst til at lave. Derfor øver jeg mig hvert år på at blive bedre til at lade julefreden sænke sig.

 

Vær lidt mere aktiv på bloggen

Sidste år havde jeg det samme mål, og jeg faldt totalt igennem. Faktisk er det nok det år med mindst aktivitet. Jeg mistede nemlig motivationen lidt, da Covid-19 aflyste store dele af julen. Jeg opgav f.eks. fuldstændig at opdatere julemarkedskalender. Til gengæld var jeg meget aktiv på Instagram og fik delt en masse stemningsbilleder fra mit hjem, hvilket jo er fint i tråd med bloggens navn: Hjemlig Jul. Jeg håber dog på mere aktivitet både på blog og Instagram i år, og at jeg også kan komme til at dele andet end den hjemlige jul.

Hvilke planer har i for den kommende jul?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julemarkedskalenderen 2021