Planlægning af julen 2021

Årets nye julekalender: Kometernes Jul

I år er det blevet TV2’s tur til at komme med en ny julekalender, og i år julekalenderen et kosmisk juleeventyr. Julekalenderen er produceret Nordisk Film i samarbejde med TV2 og Niels Bohr Institut. Tanken med dette samarbejde har været at skabe et magisk juleeventyr, som kan fremme børns interesse og nysgerrighed for naturvidenskaben. Der er derfor lagt op til en spændingsfald julekalender, som har naturvidenskab som omdrejningspunkt.

 

Foto: Christian Geisnæs/TV 2

 

I “Kometernes Jul” møder vi de fire børne Mie, Johannes, Noor og Elias, som skal deltage i et naturvidenskabeligt kursus på en Astro Camp. Ved er uheld bliver Mie og Johannes transporteret til den fjerne Planet 9, og det er nu op til de fire børn, at blive genforenet på jorden igen. Vi følger både Mie og Johannes eventyr på Planet 9, og Noor og Elias’ forsøg på i samarbejde med deres fysiklærer og en forsker, at få dem tilbage til jorden. Samtidig gø de deres bedste for, at skjule for deres forældrene og Astro Campens leder, at Mie og Johannes er forsvundet.

Cast

Noor: Shireen Noor Rasool

Elias: Bertil Smith

Lille Mie: Anna Frederikke Heerulff Christiansen

Store Mie: Alice Finn Caspersen

Lille Johannes: Luca Richardt Ben Coker

Store Johannes: Oscar Dietz

Bolette-Henriette: Søs Egelind

Panda-Søren: Martin Greis-Rosenthal

Anna: Molly Egelind

 

Derudover kan Kurt Ravn, Lotte Andersen, Laura Bro, Adam Ild Rohweder, Morten Hemmingsen, Özlem Saglanmak og Janus Nabil Bakrawi også ses på rollelisten.

Julekalenderens hovedforfatter er Jenny Lund Madsen, som tidligere har været med til at skrive julekalenderen “Ludvig og Julemanden”, og instruktøren er Ask Hasselbalch, som tidligere har instrueret “Skammerens datter 2”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planlægning af julen 2021