Julekalenderguide 2021

Julerier i November

Vi er nu nået november måned, og selvom mange stadig synes, at det er alt for tidligt at starte på julerierne, så er der alligevel nogle juleforberedelser, som det giver mening, at give sig i kast med allerede i november. For os andre juletosser er det jo også en kærkommen lejlighed til at tage lidt forskud på den skønneste tid på året.

 

Saml naturpynt til julens dekorationer

 

Efteråret er over os, og skoven står i et farveflor af gyldne farver. Det er tid til at tage støvler og striktrøjer på og gå en tur i skoven. Man kan nyde de smukke farver, og skovens helt specielle duft af efterår. Gåture i efterårsskovene er skønne, og det er også ved at være tid til så småt at få indsamlet naturpynt til julens dekorationer. Husk dog lige at tjekke op på reglerne om indsamling i skovene inden du tager afsted.

 

 

Få styr på julegaveindkøbene

 

December kan nemt gå hen og blive en stresset måned, hvis man har alt for meget at se til. Især julegaveindkøbene kan være en kæmpe stressfaktor. Så i stedet for at udskyde indkøbene til sidste sekund, så begynd allerede nu, at tage forskud på juleindkøbene. På den måde undgår du noget af decembers stress og jag, og kan dermed have fokus på at nyde de skønne decemberdage.

 

 

Tag på julemarked

 

Mange af julemarkederne afholdes faktisk allerede i november og starten af december, så selvom du tænker, at det hører decembertiden til, så tjek lige op på om du misser dit favorit julemarked, hvis du udskyder at tage på julemarked. Desuden er det oplagt, at komme afsted allerede her i november, da du jo så får mulighed for at få købt nyt julepynt inden du pynter op derhjemme. Man kan også kun komme i julestemning af at besøger julemarkeder, så hvis du går og tænker at december er alt for nær, så er der intet som et julemarked, som kan få sig klar på decemberhygge.

Se Julemarkedskalenderen her.

 

 

Pynt op inden 1. December

 

Nogen vil mene, at det er for tidligt med nisser før kalenderen siger den 1. December, men jeg synes nu, at det er en kæmpe fordel, at der er pyntet op inden d. 1. December. For mig handler det om, at julen skal være så stressfri som muligt, og det hjælper, at der er færre ting, som jeg skal nå. På den måde kan jeg nyde julen i fulde drag uden at skulle tænke på, at jeg mangler dit og dat. I år falder 1. Adventssøndag allerede d. 28. November, og det er bestemt min intention, at mit hjem skal være pyntet op og juledekorationer skal stå klar den første adventsweekend.

 

 

Køb julekalendere

 

Helt simpelt, så er det med at få fingrene i din yndlings julekalender før det er for sent. Nogle julekalendere er ret populære og bliver tidligt udsolgt, så det er med at få sikret sig sin julekalender, hvis man har specifikke præferencer. Der er efterhånden et kæmpe udvalg af julekalendere på markedet, og man kan finde noget som falder i de flestes smag. Faktisk er der også kommet ret mange julekalendere, som er tiltænkt voksne, og det er i virkeligheden en skøn måde at tælle ned til juleaften. Så tjek ud hvad der findes på markedet. Jeg er sikker på at du kan finde noget, som falder i din smag.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalenderguide 2021