OM BLOGGEN

Hjemlige Jul er et magisk juleunivers, hvor jeg deler alt om julen. Da bloggen blev skabt tilbage i 2010 var der ikke mange danske juleblogs, og jeg ønskede derfor at skabe et sted, hvor jeg kunne dele min egen glæde over denne vidunderlige tid på året. Bloggen startede op under navnet Juletiden og udover et navneskift er der siden bloggens start sket en masse ændringer. Senest i 2019, hvor bloggen rykkede fra Blogger til Bloggersdelight. Dette skift markerede en ny start på bloggen, og jeg valgte derfor at starte “from scratch”. Bloggen udvikles hvert år, og mit håb er at den kun bliver bedre med tiden.

Bloggen indeholder alt fra juleaktiviteter, kreativ jul, juleopskrifter og julepynt. Desuden laver jeg hvert år en julemarkedskalender, hvor man vil kunne se tidspunkterne for julemarkeder i hele Danmark. Bloggen holder som regel pause fra januar frem til september, hvor der så småt begynder at kommer nogle enkelte indlæg, og fra uge 43 er julesæsonen skudt igang. Jeg håber at i har lyst til at følge med i mit juleunivers.

OM MIG

Mit navn er Julia A. Andersen og jeg er en kæmpe juleentusiast. Siden jeg var barn har jeg elsket julen og syntes at der var noget helt særligt ved denne tid på året. Jeg begyndte at blogge om jul mens jeg studerede på universitet og her ca. 10 år efter er jeg stadig lige tosset med julen.