24 julespørgsmål (Q&A)

3 måneder til juleaften

Idag er der lige præcis 3 måneder til juleaften, så nu begynder nedtællingen til juleaften for alvor. Der begynder så småt at komme små tegn på, at julen nærmer sig. Det er dog stadig kun meget meget lidt. Om nogle uger når vi efterårsferien, og derefter begynder julen for alvor at vise sig.

Det er også på dette tidspunkt at folk begynder at tale om, at julen kommer tidligere og tidligere hver år. Efter at have blogget om jul i snart 10 år, er min erfaring dog, at julen kommer i butikkerne ca. samme tid hvert år. Faktisk er det lidt som om den er blevet skubbet en lille smule tættere mod jul pga. Halloween.

For en juletosse som mig er tidlig jul blot en god ting, at der komme juleting i butikkerne tidligt. Jeg bliver glad af jul, og jeg kan sagtens være i julestemning flere måneder. Men det betyder også at man har mulighed for at forberede sig julen i god tid, så man ikke skal stresse rundt i december måned for at nå alting. I min verden er det kun en god ting. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 julespørgsmål (Q&A)