Guide til julehjælp 2021

Mine yndlings julekalendere

Jeg tror vi alle har vores yndlings julekalendere, og for mange af os, er det nok de julekalendere vi så som barn, som er blandt favoritterne. Sådan er det i hvert fald langt hen ad vejen for mig. Her er en liste over de julekalendere, som jeg holder allermest af.

 

Pyrus

”Alletiders jul”, “Alletiders nisse” og “Alletiders julemand” er helt klart blandt mine favorit julekalendere. Personligt vælger jeg lidt at glemme “Alletiders eventyr”, som jeg synes falder til jorden i forhold til de tre andre. Pyrus julekalenderne er nok de julekalendere, som jeg har set flest gange, og er nok også de julekalendere jeg holder allermest af. Pyrus har alt. Man kommer i julestemning, når man ser dem, man er underholdt hele vejen igennem, de har gode sange, og hvem af os har ikke lært i hvert fald en smule Danmarkshistorie af Pyrus. Det er min barndoms julekalender, og jeg har endnu ikke set en julekalender som kan toppe disse.

Krummernes Jul

”Krummernes Jul” er en af de julekalendere jeg godt kunne tænke mig at se igen, men jeg må nok desværre se langt efter en genudsendelse. Det er også en af mine favorit julekalendere, og den dag i dag, kan jeg stadig synge mange af sangene. Familien Krumborg er på mange måder en lidt speciel familie, men på andre måder, så er de bare helt ligesom os andre. En familie som ønsker en helt perfekt jul, men som må sande at tingene ikke altid bliver helt som man forventer. Samtidig er det en julekalender som emmer af jul, og som får dig i den helt rigtige julestemning.


The Julekalender

“The Julekalender” adskiller sig lidt fra de andre julekalendere, da målgruppen er et ældre publikum, men jeg tænker at der er en grund til at den er blevet genudsendt utallige gange, og det er at den er ret morsom. Selvom jeg har set den mange gange, så griner jeg stadig af den måske til tider dårlige humor, og for mig er dette klart favoritten blandt voksenjulekalenderne.

 

Hvilke julekalendere er blandt dine favoritter?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til julehjælp 2021