100 dage til Juleaften

Efterårsjævndøgn

Efterårsjævndøgn varsler efterårets komme, og begyndelsen på vinterhalvåret. Idag er dag og nat lige lange og vi bevæger os mod tiden med de lange, mørke nætter. Rundt omkring kan man se de første efterårstegn. Naturens farver skifter til de smukkeste røde, orange og gule farver. Morgenerne er så småt begyndt at blive kølige, selvom eftermiddagene er lune og varme. Mosekone brygger og omfavner naturen med morgendis, mens man kan skimte de mange spindelvæv rundt omkring. Det er sandelig ved at blive efterår!

 

Jeg elsker alle årstider, og de skift de bringer med sig. Jeg tror i virkeligheden at det er noget af det, som jeg synes er helt fantastisk ved at bo i Norden.  Den seneste måned har jeg været ramt af en efterårslængsel. Jeg tror jeg har savnet det nære, og hyggen som efteråret bringer med sig. Så jeg er klar til skiftet. Til at gemme sommertøjet væk og finde varme trøjer, sokker og halstørklæder frem. Så nu kan efteråret bare komme an.

Efterårslængsler

Smukke rødgule efterårsskove

Efterårsvejr

Indesysler

Varme drikke

Stearinlysetsskær på en mørk aften

Hjemmesko og tæpper

Strikketrøjer, sokker, halstørklæder og vanter

Vintermad

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100 dage til Juleaften