Det sørme, det sandt, december

Septembers himmel er så blå

Idag er det ifølge kalenderen den første efterårsdag. Det kan dog være svært at forholde sig til på sådan en dejlig solskinsdag. De lyse nætter er dog ved at være forbi, og vi går hurtigt mod mørkere tider, som indbyder til indendørshygge. Men samtidig byder efteråret også op til lange gåture i den skønne efterårsfarvede natur.

2020 har været et besynderligt år, som har påvirket os alle. Man kan ikke komme udenom COVID-19, og der er ingen af os der ved hvilken betydning det kommer til at have for os de kommende måneder (Også i forhold til juletiden).

Jeg har dog taget en beslutning om, at denne blog skal være et fristed fra Covid-19, så dette bliver (forhåbentlig) det første og sidste indlæg, hvor det nævnes. Jeg er klar over at det helt klart kan have en betydning for, hvilke aktiviteter det bliver muligt at gennemføre, etc., men i så fald vil fokus blot være på de ting, som man kan gennemføre.

Mit håb er at denne blog, uanset situationen i verden, kan være med til at sprede juleglæde til alle som falder over den.

 

I september glæde jeg mig til…

At nyde de sidste sensommerdage

De efterhånden mørke aftener, som er oplagte til indendørs hygge

Planlægge en masse efterårssysler (som jeg nok ikke når 😉)

Spilaftener

Få tid til at læse et par bøger

At synge i kor på ugentlig basis

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sørme, det sandt, december