Julemærker 2019

Det sørme, det sandt, december

Så blev det endelig december og faktisk også 1. Søndag i advent. Det har jeg glædet mig til længe. Det har kriblet i mig for at påbegynde oppyntningen de seneste uger, men jeg har holdt mig skindet. Men Idag kom julepynten frem herhjemme. Jeg var desværre kun med til at pynte juletræet, da jeg har sunget i kirke, og skrevet opgave Idag, men så er det godt at man bor sammen med en søster, som kan sørge for at der bliver pyntet fint op til jul.
Der mangler stadig nogle småting, men lejligheden er nu klar til en masse decemberhygge med juletræ, nisser, kalenderlys, adventskrans, og pynt. Jeg er meget tilfreds med mit julehjem.
Har i fået pyntet op derhjemme, og hvordan ser der ud hjemme hos jer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julemærker 2019